Κυριακή, 18 Σεπτεμβρίου 2011

ΓΛΥΚΟ ΠΑΣΤΕΛΙ




2 πακέτα πτι-μπερ
1 ζαχαρούχο γάλα
1 πράσινη φυτική σαντιγύ
λίγο γάλα στο οποίο θα βρέξουμε τα μπισκότα
1 με 2(εγώ έβαλα 2) παστέλια αμυγδάλου τα οποία τα αλέθουμε στο μίξερ
Η συνταγή είναι ΑΠΟ ΤΟ ΜΕΛΟΣ ΕΥΗ Κ.


Εκτέλεση:
Σε ένα σκεύος τοποθετούμε μια στρώση μπισκότων τα οποία τα έχουμε βρέξει για λίγο στο γάλα. Χτυπάμε την σαντιγύ και όταν είναι έτοιμη προσθέτουμε το ζαχαρούχο, ανακατεύουμε και στη συνέχεια στρώνουμε μια στρώση πάνω από τα μπισκότα. Στη συνέχεια ακόμη μια στρώση μπισκότων και το υπόλοιπο της κρέμας. Τέλος ρίχνουμε μία στρώση απ'το τριμμένο παστέλι. Βάζουμε στο ψυγείο και καλή όρεξη!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου