Πέμπτη 29 Σεπτεμβρίου 2011

ΚΙΡΚΑΣΙΑΝΟ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ

ΥΛΙΚΑ
2 Στηθη κοτοπουλου
3 φετες μπαγιατικο ψωμι
300 γρ καρυδια αλεσμενα
μισο ποτηρι ζωμο κοτοπουλου
1 σκελιδα σκορδο πολτοποιημενο
4 κ σ λαδακι
κιμινο , η κολιαντρο .η κ τα δυο μαζι
αλατι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΑΠΛΗ!!
Βραστε το στηθος ,αφηστε το να κρυωσει και κοψτε το σε μικρα κομματακια, μουσκευουμε το ψωμι το στιβουμε κ το βαζουμε στο μπλεντερ προσθεστε το σκορδο τα καρυδια,το ζωμο κοτοπουλου,αλατι ,πιπερι .κ κολιανδρο,λιγο,η κιμινο,η κ τα δυο[εγω σκορδο κ καρυδια δεν τα πολτοποιησα χωρια αφου μπαινουν στο μιξερ]χτυπηστε το μιγμα να γινει λειο,προσθεστε κ το λαδι ,λιγο αλατι,λιγο πιπερακι,χτυπηστε!τωρα κρατηστε το 1\3 του μιγματος το υπολοιπο ριχνουμε τα κομματια του κοτοπουλου κ ανακατευουμε καλα,αδειαστε το σε μια πιατελα βαθεια κ απο πανω σκεπαστε με την κρεμα που κρατησατε,σερβιρετε κρυο !! ειναι ωραιο κ κατι διαφορετικο!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου