Κυριακή, 18 Σεπτεμβρίου 2011

ΚΟΤΑ ΚΟΚΚΙΝΙΣΤΗ




ΚΟΤΑ ΚΟΚΚΙΝΙΣΤΗ

1 κότα
1/4 φλιτζάνι λάδι
1 κονσέρβα τοματάκια
1 κουταλιά της σούπας πελτέ
1 κρεμμύδι
1/4 φλιτζάνι κρασί
1 λεμόνι
αλάτι, πιπέρι



Εκτέλεση:
-Πλένετε την κότα και την τρίβετε με μία λεμονόκουπα
-Βάζετε το λάδι να κάψει
-Προσθέτετε το κρεμμύδι να τσιγαριστεί,Προσθέτετε την κότα και τσιγαρίζετε όσο μπορείτεΣβήνετε με κρασί και προσθέτετε την ντομάτα και τον πελτέ
-Αλατοπιπερώνετε
-Χαμηλώνετε τη φωτιά και αφήνετε να σιγοβράσει μέχρι να μείνει με την σάλτσα της.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου