Σάββατο, 21 Ιουλίου 2012

ΓΑΥΡΟΙ ΛΑΔΟΡΙΓΑΝΗ ΣΤΟΝ ΦΟΥΡΝΟ


Γαύροι λαδορίγανη στο φούρνο - Περιεχόμενα


  • ρίγανη
  • 1 λεμόνι
  • 1/2 φλυτζάνι λάδι
  • 1 κιλό γαύρους
  • αλάτι, πιπέρι


 Οδηγίες / Εκτέλεση

-Αφαιρείτε τα κεφάλια απο τους γαύρους

-Τα πλένετε καλά και τα στραγγίζετε

-Βάζετε τα ψάρια σε ένα ταψάκι

-Αλατοπιπερώνετε

-Προσθέτετε τη ρίγανη, τον χυμό του λεμονιού και το λάδι

-Ψήνετε σε μέτριο φούρνο για 20 λεπτά περίπου 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου