Παρασκευή, 13 Ιουλίου 2012

ΧΤΑΠΟΔΟΚΕΦΤΕΔΕΣ





  • 1 ματσάκι άνιθο ψιλοκομμένο
  • 3 αυγά
  • λάδι για τηγάνισμα
  • 2 κρεμμύδια τριμμένα
  • 1 1/2 φλυτζάνι αλεύρι
  • 1 φλυτζάνι φρυγανιά τριμμένη
  • αλάτι, πιπέρι
  • 1 κιλό χταπόδι
  • 1 σκόρδο
  • 1/2 ματσάκι μαϊντανό ψιλοκομμένο
  • 1 πράσο ψιλοκομμένο


 Οδηγίες / Εκτέλεση

-Πλένετε το χταπόδι και το περνάτε από την μηχανή του κιμά

-Βάζετε σε ένα μπώλ όλα τα υλικά

-Αλατοπιπερώνετε

-Ζυμώνετε καλά

-Πλάθετε το μείγμα σε κεφτέδες

-Σε ένα πιάτο βάζετε το αλέυρι

-Βάζετε σε ένα τηγάνι το λάδι να κάψει

-Αλευρώνετε τους κεφτέδες

-Τηγανίζετε και από τις δύο πλευρές

-Προαιρετικά σερβίρονται και με κόκκινη σάλτσα 
sintages.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου