Πέμπτη 19 Ιουλίου 2012

ΣΝΙΤΣΕΛ ΓΕΜΙΣΤΑ ΜΕ ΤΥΡΙ ΚΡΕΜΑ




Η εύκολη συνταγή


Υλικά:

4 λεπτά μοσχαρίσια σνίτσελ χτυπημένα ελαφρά
4 μικρά ντοματάκια
3 πιπεριές πράσινες κόκκινες πορτοκαλί
Δυο κουταλάκια του γλυκού Κάπαρη
Δυο κουταλάκια ψιλοκομμένο Μαϊντανό
Αλάτι
Πιπέρι
Λίγο τσίλι (προαιρετικά)
Λαχανάνια βρυξελών για το γαρνίρισμα


Eκτέλεση:


  1. Παίρνουμε τα σνίτσελ και τα αλείφουμε με ένα μαχαίρι με τυρί κρέμα, (όπως αλείφουμε βούτυρο σε μια φέτα ψωμί), τα αφήνουμε στην άκρη.
  2. Σε ένα μεγάλο μπολ κόβουμε τα ντοματάκια σε μικρούς κύβους. 
  3. Τις πιπεριές, (ότι χρώμα θέλουμε) σε λεπτές λωρίδες, προσθέτουμε την κάπαρη, το μαϊντανό, τσίλι αν θέλουμε, αλάτι - πιπέρι και ανακατεύουμε.
  4. Παίρνουμε με ένα μικρό κουταλάκι, το μείγμα που φτιάξαμε και το απλώνουμε στην μια πλευρά πάνω στο σνίτσελ .
  5. Το τυλίγουμε σε ρολό και το τοποθετούμε στο πυρέξ, με την διπλωμένη πλευρά από κάτω.
  6. Τα ψήνουμε στο φούρνο για 50΄ στους 180° C.
  7. Σερβίρετε με βραστά λαχανάκια Βρυξελών.

Πηγή: lovecooking.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου