Τρίτη, 3 Ιουλίου 2012

ΤΡΙΚΟΛΟΡΕ ΤΟΝΟΣΑΛΑΤΑ




Η εύκολη συνταγή 


Υλικά:

1 πακέτο ζυμαρικά τρικολόρε της αρεσκείας σας (π.χ. πέννες, βίδες)
1 μέτριο κρεμμύδι
2 κοσνέρβες τόνο σε λάδι
1 βαζάκι μαγιονέζα μικρή
1/2 κεσεδάκι γιαούρτι 2%
αλάτι, πιπέρι
μαιντανό για γαρνίρισμα


Εκτέλεση:

  1. Βράζουμε τα ζυμαρικά σε άφθονο αλατισμένο νερό και τα σουρώνουμε.
  2. Τα βάζουμε σε κατσαρόλα η κατευθείαν σε ένα μεγάλο μπολ σερβιρίσματος και ρίχνουμε λίγο πιπέρι.
  3. Έπειτα τρίβουμε τι κρεμμύδι στον τριφτη και το προσθέτουμε στα ζυμαρικά.
  4. Σουρώνουμε τον τόνο και τον βάζουμε και αυτόν.
  5. Στη συνέχεια βάζουμε τη μαγιονέζα και το γιαούρτι.
  6. Ανακατεύουμε πολύ καλά και πασπαλίζουμε με ψιλοκομμένο μαιντανό.
Πηγή: lovecooking.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου