Παρασκευή, 27 Ιουλίου 2012

ΓΑΛΕΟΣ ΣΑΓΑΝΑΚΙ



Εκτύπωση
 

Υλικά
  • 1/2 κιλο γαλεος σε φετες
  • 3 κ.σ ελαιολαδο
  • 1 κρεμμυδι ψιλοκομμενο
  • 1 πιπερια καυτερη ψιλοκομμενη
  • 2 μεγαλες ντοματες ψιλοκομμενες
  • 1 κ.σ μουσταρδα
  • 100 γραμ φετα τριμμενη με το χερι
  • λιγη ριγανη 
  • λιγος μαιντανος 
  • αλατι
Εκτέλεση
  1. κοβουμε το γαλεο σε λωριδες αφου βγαλουμε το κοκκαλο
  2. ζεσταινουμε το λαδι σε τηγανι και σωταρουμε το κρεμμυδι και την πιπερια προσθετουμε το γαλεο και μολις αλαξει χρωμα ριχνουμε τη ντοματα αφηνου να πιει λιγο τα υγρα του και προσθετουμε τη μουσταρδα τη φετα και τα μυρωδικα
  3. μαγειρευουμε σε δυνατη φωτια μεχρι να πηξει δοκιμαζουμε το αλατι και ειναι ετοιμο

Προέλευση: http://www.greekmasa.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου