Πέμπτη, 5 Ιουλίου 2012

ΜΠΡΑΝΤΑΔΑ


 Περιεχόμενα


  • 2 κουταλάκια τομάτα πελτέ
  • 1/2 φλυτζάνι λάδι
  • 2 κομμάτια μπακαλιάρος παστός
  • αλάτι και ζάχαρη
  • 1 πιάτο σκορδαλιά


 Οδηγίες / Εκτέλεση

-Βάζετε απο βραδύς τον μπακαλιάρο σε νερό να ξαλμυρίσει φροντίζοντας όσο μπορείτε να αλλάζετε το νερό

-Την άλλη μέρα του βγάζετε την πέτσα και τον κόβετε σε μερίδες

-Στραγγίζετε τον μπακαλιάρο από τα νερά

-Τηγανίζετε τον μπακαλιάρο και από τις δύο πλευρές

-Αραιώνετε την σκορδαλιά με λίγο ξύδι

-Σε ένα άλλο τηγάνι βάζουμε το 1/2 φλυτζάνι λάδι και ρίχνουμε τον πελτέ αραιωμένο σε λίγο νερό

-Προσθέτετε την ζάχαρη και το αλάτι

-Αφήνετε να βράσει για 15 λεπτά

-Προσθέτετε σιγά σιγά την σκορδαλιά να φτιάξετε μια κρέμα

-Βάζετε σε ένα ταψί τον μπακαλιάρο , τον περιχύνετε με την σάλτσα και ψήνετε σε μέτριο φούρνο για 10 λεπτά


sintages.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου