Παρασκευή, 27 Ιουλίου 2012

ΓΑΡΙΔΟΜΑΚΑΡΟΝΑΔΑ


Υλικά:
  • 500 γρ. μακαρόνια ό,τι επιθυμείτε
  • 500 γρ. γαρίδες κατά προτίμηση φρέσκιες
  • 1 ποτήρι φρέσκο χυμό ντομάτας
  • 1/2 ποτήρι λάδι
  • 1/2 ποτήρι του κρασιού ούζο ή τσίπουρο
  • 3 σκελίδες σκόρδο
  • αλάτι
  • πιπέρι
  • μαϊντανό
Εκτέλεση:

Καθαρίζω τις γαρίδες από το κέλυφος και το εντεράκι τους.

Κόβω το σκόρδο σε φετούλες και τσιγαρίζω στο λάδι το σκόρδο μαζί με τις γαρίδες για 3 λεπτά και σβήνω με ούζο. Αφαιρώ τις γαρίδες από το τηγάνι και προσθέτω το χυμό ντομάτας. Όταν η ντομάτα πιεί τα υγρά της προσθέτω πάλι τις γαρίδες για 1 λεπτό. Βάζω αλάτι, πιπέρι και μαϊντανό.

Περιχύνω με τη σάλτσα τα μακαρόνια που προφανώς έχω ήδη βράσει (εννοείται όλοι ξέρουμε πώς βράζουμε μακαρόνια ελπίζω :) )

Αυτό ήταν!

Καλή Όρεξη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου