Τρίτη 1 Μαΐου 2012

ΟΜΕΛΕΤΑ ΜΕ ΡΟΚΦΟΡ




Η εύκολη συνταγή  

Υλικά: 
2 αυγά
50 γρ. ροκφόρ θρυμματισμένο
4 κ.τ.σ. γάλα φρέσκο (ή νερό)
1 κ.τ.σ. μαργαρίνη
φρέσκο πιπέρι

Εκτέλεση: 
Σε ένα μπολ χτυπάμε τα αυγά και προσθέτουμε σιγά σιγά το γάλα.
Στο τέλος προσθέτουμε το ροκφόρ και χτυπάμε για άλλο λίγο.
Ζεσταίνουμε τη μαργαρίνη σε ένα τηγανάκι και αδειάζουμε το μείγμα.
Το αφήνουμε να ψηθεί από την μια πλευρά.
Ύστερα αναποδογυρίζουμε την ομελέτα σε ένα πιάτο και μετά πάλι στο τηγανάκι για να ψηθεί και από την άλλη πλευρά.
Όταν είναι έτοιμη σύμφωνα με την προτίμησή μας την τοποθετούμε στο πιάτο.
Γαρνίρουμε με πιπεριά και μαϊντανό.

Πηγή: lovecooking.gr  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου