Κυριακή, 6 Μαΐου 2012

ΚΕΗΚ ΜΠΑΝΑΝΑΣ





Yλικά
- 2 φλιτζ. αλεύρι
- 2/3 φλιτζ. ζάχαρη
- 2 μπανάνες
- 2 κ.γ. μπέικιν πάουντερ
- μισό κ.γ. αλάτι
- 1/4 κουτ. σόδα
- 5 κ.σ. μαργαρίνη
- βανίλια
Εκτέλεση
- Σε ένα μπολ ανακατεύουμε το αλεύρι, το μπέικιν πάουντερ,
το αλάτι και τη σόδα.
- Σε ένα άλλο μπολ χτυπάμε τη μαργαρίνη με τη ζάχαρη για
4 με 5 λεπτά.
- Προσθέτουμε τις μπανάνες τις οποίες έχουμε λιώσει, το αλεύρι
και τη βανίλια, φτιάχνοντας ένα πηχτό μείγμα.
- Το αδειάζουμε στη φόρμα μας και το ψήνουμε για 45 λεπτά
στους 190 βαθμούς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου