Παρασκευή, 18 Μαΐου 2012

ΜΟΥΣ ΛΕΜΟΝΙ





Ένα  μεγάλο πακέτο τυρί Philadelphia light ή 1 ½ μικρό
½ κουτί γάλα ζαχαρούχο
½ κιλό στραγγιστό γιαούρτι  ( λιπαρά 2% )
Κάτι λιγώτερο από 1 φλ. χυμό λεμόνι και το ξύσμα από 1 λεμόνι (βιολογικό)
ΕΚΤΕΛΕΣΗ 

Χτυπάς καλά το τυρί με το μίξερ χειρός, προσθέτεις το γάλα και συνεχίζεις να χτυπάς για να ανακατευτούν καλά. Προσθέτεις το χυμό λεμονιού και ανακατεύεις, στη συνέχεια προσθέτεις  λίγο λίγο και το γιαούρτι (καλό είναι να το αφήσεις λίγη ώρα να στραγγίσει σε ένα τούλι) αν ακατεύοντας με ένα κουτάλι και στο τέλος ρίχνεις και το ξύσμα. Το γλυκάκι χρειάζεται να μείνει στο ψυγείο μερικές ώρες για να κρυώσει καλά. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου