Σάββατο 12 Μαΐου 2012

ΜΙΛΦΕΙΓ ΤΗΣ ΕΛΛΗΣ





3 πακέτα σφολιατίνια ιταλικά
1 ποτήρι του νερού &1/2 ποτήρι νερό (για το σιρόπι)
(για την κρέμα)
1/2 lt γάλα φρέσκο
6 κουταλιες της σούπας κορν φλάουρ
5 βανίλιες
5 αυγά
1 1/2 ποτήρι νερού ζάχαρη
1 1/2 μεγάλη κουταλιά της σούπας βιτάμ
(για τη σαντιγύ)
1 garni 
400 ml γάλα
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Στρώνουμαι τα σφολιατίνια στο ταψί ,να καλυφθεί όλη η βάση.
Δένουμε το σιρόπι και περιχύνουμε τα σφολιατίνια.Χτυπάμε τ'αυγά με τη ζάχαρη στο μίξερ.
Ρίχνουμε στην κατσαρόλα το γάλα,το κορν φλάουρ,τις βανίλιες, ανακατεύουμε,προσθέτουμε το μείγμα των αυγών,ανακατεύουμε και στο τέλος προσθέτουμε το βιτάμ κι αφήνουμε να πήξει ανακατεύοντας. Στρώνουμε την κρέμα πάνω πό τα σφολιατίνια.Χτυπάμε το garni σε σφιχτή σαντιγύ και το στρώνουμε πάνω από την κρέμα.
Γαρνίρουμε με τριμμένα σφολιατίνια.
spitikesgeuseis.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου