Παρασκευή, 18 Μαΐου 2012

ΜΑΝΙΤΑΡΙΑ ΦΡΙΚΑΣΕ






  • Μισό κιλό μανιτάρια πλευρώτους
  • 1 ματσάκι φρέσκο κρεμμυδάκι
  • 2 μαρούλια
  • 1,5 φλυτζανάκι ελαιόλαδο
  • αλάτι
  • πιπέρι
  • λεμόνι

  • Καθαρίζουμε τα μανιτάρια (δεν τα πλένουμε για να μην απορροφήσουν νερό)
  • Σε μία κατσαρόλα τσιγαρίζουμε το κρεμμυδάκι και ρίχνουμε τα μανιτάρια.
  • Στη συνέχεια το μαρούλι χοντροκομμένο και αν χρειαστεί λίγο νερό.
  • Αλατοπιπερώνουμε και βράζουμε το φαγητό σε χαμηλή φωτιά.
  • Στο τέλος ρίχνουμε το χυμό λεμονιού.

  • Δεν υπάρχουν σχόλια:

    Δημοσίευση σχολίου