Τρίτη, 8 Μαΐου 2012

ΦΕΤΑ ΜΕ ΣΟΥΣΑΜΙ ΚΑΙ ΜΕΛΙ ΤΥΛΙΧΤΟ ΜΕ ΚΡΟΥΣΤΑ





100γρ. φέτα
1 φύλλο κρούστας
40γρ. σουσάμι
50γρ. μέλι
15γρ. ούζο
βιολογικό ηλιέλαιο για το τηγάνισμα 

Ανοίγουμε το φύλλο κρούστας και βάζουμε στη μέση τη φέτα την οποία την έχουμε σε ένα παραλληλόγραμμο κομμάτι. Ρίχνουμε το μισό σουσάμι και το μισό μέλι. Διπλώνουμε το φύλλο κρούστας και στις άκρες για να κολλήσει βρέχουμε με το ούζο. Τηγανίζουμε σε ελαιόλαδο για 2-3 λεπτά από κάθε πλευρά.Το σερβίρουμε αμέσως ζεστό και ρίχνουμε από επάνω το μέλι και το σουσάμι που έχουν περισσέψει.


Κύριο Συστατικό : Φέτα
Είδος Πιάτου : Ορεκτικό 
Περίσταση : Καθημερινό 
Χώρα Προέλευσης: Ελλάδα 
Χρόνος Προετοιμασίας: 10 λεπτά 
Χρόνος Μαγειρέματος : 5 λεπτά
Τρόπος Μαγειρέματος : 5 λεπτά
Βαθμός Δυσκολίας : Ευκολούτσικο
Μερίδες : 2
Πηγή : Ucook Team 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου