Σάββατο, 19 Μαΐου 2012

ΠΑΓΩΤΟ ΠΑΡΦΕ





  • 1 φάκελο σκόνη για σαντιγί
  • 1 ποτήρι φρέσκο γάλα
  • 1 κουτί ζαχαρούχο γάλα (400 γρ)
  • μισό κουτί γάλα εβαπορέ
  • 1 ποτήρι μικρό μπράντυ
  • 1 κουτάκι κερασάκια
  • 1 κουτάκι ψιλοκομμένα αποξηραμένα φρούτα κοκτέηλ (διάφορα αποξηραμένα φρούτα- υπάρχουν στα σούπερ μάρκετ, αλλιώς βάλτε ό,τι αποξηραμένο φρούτο θέλετε, βερίκοκα, παπάγια κλπ)
Εκτέλεση:
  • Χτυπάτε τη σκόνη για σαντιγύ με το ποτήρι το φρέσκο γάλα για 5 λεπτά.
  • Προσθέτετε το ζαχαρούχο και το εβαπορέ και συνεχίζετε το χτύπημα.
  • Στο μεταξύ, έχετε μουλιάσει τα ψιλοκομμένα φρούτα στο μπράντυ και τα ρίχνετε και αυτά στο μείγμα.
  • Ανακατεύετε απαλά και βάζετε το παγωτό στην κατάψυξη.
  • Κάθε 1 ώρα το βγάζετε και το χτυπάτε για να γίνει πιο αφράτο.
  • Αν θέλετε μπορείτε να προσθέσετε και ξηρούς καρ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου