Δευτέρα 7 Μαΐου 2012

ΜΠΡΟΥΣΚΕΤΑ ΜΕ ΤΟΝΟ ΣΕ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ




Η εύκολη συνταγή 
 

Υλικά:


4 φέτες μπαγιάτικο ζυμωτό χωριάτικο ψωμί
1 κονσέρβα τόνο σε ελαιόλαδο
3 ώριμες ντομάτες κομμένες σε μικρά κυβάκια
1 σκελίδα σκόρδο
φύλλα βασιλικού
αλάτι
1 κουταλιά κάππαρη



Εκτέλεση:

  1. Σ’ ένα μπολ ανακατεύουμε τη ντομάτα με την κάππαρη, το αλάτι, τον βασιλικό και τον τόνο μαζί με το λάδι του.
  2. Ψήνουμε στην τοστιέρα ή το γκριλ το μπαγιάτικο ψωμί και μόλις γίνει τραγανό τρίβουμε πάνω στην κόρα το σκόρδο για να πάρει άρωμα.
  3. Με ένα κουτάλι βάζουμε πάνω στο ψωμί τα υλικά μας και σερβίρουμε

Πηγή: lovecooking.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου