Παρασκευή, 4 Μαΐου 2012

ΜΙΛΦΕΙΓ


  • ,5 πακετα σφολιατινια απο το σ/μ
  • 2 κρεμες στιγμης γιωτης (ειτε αυτες που γραφουν κρεμα ζαχαροπλαστικης ειτε αυτες που γραφουν για μιλφειγ)
  • 6 φλυτζανια φρεσκο γαλα
  • 1 κρεμα γαλακτος με 35% λιπαρα για να χτυπησουμε σαντιγυ
  • λιγη αχνη για τη σαντιγυ και για το πασπαλισμα
Εκτελεση:
  1. τοποθετουμε μια στρωση σφολιατινια στο πυρεξ μας.
  2. χτυπαμε με το συρμα μας ή το μιξερ το περιεχομενο των φακελων με την κρεμα με το γαλα μας και απλωνουμε μια στρωση κρεμα.
  3. αλλη μια σειρα σφολιατινια και μετα ξανα κρεμα.
p1010002_400
  1. χτυπαμε στην κρεμα γαλακτος σε σαντιγυ με λιγη αχνη και απλωνουμε μια λεπτη στρωση πανω απο την κρεμα.
  2. τριβουμε λιγα απο τα σφολιατινια που μας εχουν περισσεψει με το χερι μας και πασπαλιζουμε την επιφανεια.
  3. αν θελουμε πασπαλιζουμε και με αχνη ζαχαρη.
  4. βαζουμε το γλυκο στο ψυγειο.


Προέλευση: http://www.greekmasa.gr/index.php?o

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου