Κυριακή, 29 Απριλίου 2012

ZYMAΡΙΚΑ ΜΕ ΣΟΛΩΜΟ




Η συνταγή της ημέρας 





ΥΛΙΚΑ:

1 πακέτο ζυμαρικά βίδες
1 κουτ. σούπας ελαιόλαδο 
1 φινόκιο ψιλοκομμένο 
600 γρ. φιλέτο σολωμού σε κύβους 
200 ml. λευκό κρασί 
200 ml. κρέμα γάλακτος 
2 κουτ. σούπας ψιλοκομμένο δυόσμο 
2 κουτ. σούπας ψιλοκομμένο μαϊντανό 
2 κουτ. σούπας κουκουνάρι


ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Σ’ ένα τηγάνι ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο και σοτάρουμε το φινόκιο για 5 λεπτά μέχρι να μαλακώσει. Προσθέτουμε το σολωμό και μαγειρεύουμε για άλλα 4 λεπτά μέχρι το ψάρι να πάρει χρώμα. Σβήνουμε με το κρασί και μετά από 2-3 λεπτά ρίχνουμε την κρέμα, τον δυόσμο και τον μαϊντανό. Αλατοπιπερώνουμε και προσθέτουμε τη σάλτσα στα ζυμαρικά, ανακατεύοντας απαλά. Πασπαλίζουμε με το κουκουνάρι και σερβίρουμε. 

 
Πηγή: lovecooking.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου