Σάββατο, 14 Απριλίου 2012

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ ΠΑΪΔΑΚΙΑ

Παϊδάκια πικάντικα




Υλικά συνταγής: 
Παϊδάκια από αρνί ή κατσίκι800 γρ. (αφαιρέστε το εμφανές λίπος) 
Τριμμένο σκόρδο3 σκελίδες 
Χυμό λεμονιούαπό μισό λεμόνι 
Μέλι1 κουταλιά σούπας 
Τριμμένο κύμινο2 κουταλάκια τσαγιού 
Φρέσκο, τριμμένο τζίντζερ2 κουταλάκια τσαγιού 
Τριμμένη κανέλα1/2 κουταλάκι τσαγιού 
Αλάτι, πιπέριόσο σας αρέσει 

Οδηγίες: 
1. Βάζετε σε γυάλινο μπολ το χυμό λεμονιού, το σκόρδο, το κύμινο, την κανέλα, το τζίντζερ και το μέλι. Ανακατεύετε καλά. Προσθέτετε τα παϊδάκια και ανακατεύετε να τυλιχτούν ολόγυρα. Τα σκεπάζετε και τα βάζετε στο ψυγείο για 2 ώρες τουλάχιστον.
2. Ετοιμάζετε τα κάρβουνα ή το γκριλ στο δυνατό. Βγάζετε τα παϊδάκια από το ψυγείο και τα ψήνετε και από τις 2 πλευρές, να ροδίσουν.
3. Τα βγάζετε σε πιατέλα, τα αλατοπιπερώνετε και τα σερβίρετε πολύ ζεστά. 

ΠΗΓΗ LUISE

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου