Σάββατο, 7 Απριλίου 2012

ΠΕΡΚΑ ΣΤΟ ΛΑΔΟΧΑΡΤΟ

Υλικά
-1 πέρκα φιλέτο ενός κιλού περίπου
-5-6 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένο
-2 κρεμμύδια μικρά ψιλοκομμένα
-λάδι,λεμόνι,μαϊντανό ψιλοκομμένο
-ρίγανη,πιπέρι μαύρο, αλάτι

Εκτέλεση
Τυλίγουμε την πέρκα όπως είναι παγωμένη και ανάλατη σε λαδόχαρτο.Την ψήνουμε σε μέτριο φούρνο για μία και πλέον ώρα. Κατόπιν αφαιρούμε το λαδόχαρτο και τοποθετούμε την πέρκα σε πιατέλα.Αλατίζουμε με ψιλό αλάτι. Χτυπάμε το λεμόνι και το λάδι σε λαδολέμονο και περιχύνουμε.Ανακατεύουμε μαϊντανό,ρίγανη, πιπέρι, κρεμμύδια, σκόρδα και τα σκορπάμε πάνω από το ψάρι. Μπορούμε να τα βάλουμε σε ένα μπολ και να ρίχνει ο "διαιτυμών" κατ΄αρέσκειαν. Παίρνει και μουστάρδα σε σκόνη.

πηγή: ΚΑΛΟΓΗΡΙΚΗ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου