Παρασκευή 20 Απριλίου 2012

ΤΗΓΑΝΗΤΗ ΦΕΤΑ ΜΕ ΜΕΛΙ- ΣΥΝΤΑΓΗ ΤΗΣ ΕΛΠΙΝΙΚΗΣ







Υλικά
1 κ.σ. μέλι
1 κ.σ. χυμός λεμόνι
τυρί φετα σε μπουκίτσες (ή και όχι)
2 κ.σ. αλεύρι
3 κ.σ. σιμιγδάλι ψιλό
ελαιόλαδο

Εκτέλεση
Ανακατευουμε το μελι με το λεμονι για να αραιώσει. Βουταμε μεσα τις μπουκιτσες φετας και γυρναμε να καλυφθουν παντου. Αφηνουμε λιγη ωρα.
Ζεσταινουμε το λαδι σε τηγανι και περναμε τις μπουκιτσες απο το μιγμα αλευρι - σιμιγδαλι.
Τηγανιζουμε μεχρι να ροδοκοκκινήσουν από όλες τις πλευρές!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου