Δευτέρα, 12 Μαρτίου 2012

ΡΟΔΕΛΕΣ ΚΡΕΜΜΥΔΙΟΥ


 

H εύκολη συνταγή 

Yλικα
  • 3 μέτρια κρεμμύδια
  • 1 1 / 3 κούπας αλεύρι
  • 2 κ.τ.σ. Παρμεζάνα τριμμένη
  • 1 κτ.γ. αλάτι
  • ελάχιστο πιπέρι
  • 1 / 2 κ.τ.γ σκόρδο σε σκόνη
  • 1 κ.τ.σ. ελαιόλαδο
  • 2 αυγά ξεχωριστά τον κρόκο από το ασπράδι
  • 1 1 / 4 κ. γάλα

Εκτέλεση:

  1. Ξεφλουδίζουμε τα κρεμμύδια και κόβουμε σε φέτες 1 εκ. πάχους.
  2. Χωρίζουμε σε δαχτυλίδια.
  3. Χτυπάμε μαζί τα υπόλοιπα συστατικά, εκτός από τα ασπράδια.
  4. Χτυπάμε τα ασπράδια παράλληλα μέχρι να αφρατέψουν.
  5. Βουτάμε στο κουρκούτι και τηγανίζουμε σε καυτό λάδι μέχρι να ροδίσουν, περίπου 5'.
  6. Στραγγίζουμε και τα πασπαλίζουμε με αλάτι.
  7. Σερβίρουμε αμέσως.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου