Σάββατο 10 Μαρτίου 2012

ΠΙΠΕΡΙΕΣ ΦΛΩΡΙΝΗΣ ΓΕΜΙΣΤΕΣ ΜΕ ΤΥΡΙΑ


 

Η εύκολη συνταγή 


Υλικά: 
8 πιπεριές Φλωρίνης 
250 γρ φέτα τριμμένη 
1 φλιτζάνι τριμμένη γραβιέρα 
5 φέτες ζαμπόν ψιλοκομμένο 
Μπόλικο ψιλοκομμένο μαϊντανό 
ελαιόλαδο 
αλάτι, 
πιπέρι 

Εκτέλεση: Πλένουμε τις πιπεριές, αδειάζουμε τα σπόρια και κρατάμε το καπάκι τους. Τις ζεματάμε για 1 λεπτό σε βραστό νερό. Αφήνουμε να στραγγίξουν και να κρυώσουν. Σε ένα μπολ ρίχνουμε τη φέτα, τη γραβιέρα, το ζαμπόν, το μαϊντανό και αλατοπιπερώνουμε. Γεμίζουμε τις πιπεριές με το μίγμα, τις κλείνουμε με τα καπάκια τους και τις αλείφουμε με ελαιόλαδο. Ψήνουμε στο γκριλ μέχρι να ροδίζουν και να λιώσει το τυρί. Τρώγονται ζεστές!


Πηγή: lovecooking.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου