Σάββατο, 24 Μαρτίου 2012

ΜΠΟΥΡΕΚΑΚΙΑ



Ζυμάρι με 1 κιλό αλεύρι, ½ φλυτζάνι λάδι και νερό.
Γέμιση: αμύγδαλα, καρύδια, στραγάλια κοπανισμένα 3 κουταλιές ζάχαρι, γαρύφαλλα, κανέλα.
Εκτέλεση: Ανοίγομε φύλλο πλάτους 15 εκ. και πασπαλίζομε με τη γέμιση. Τυλίγομε. Σχηματίζεται σωλήνας πάχους 4 εκ. Κόβομε σε μήκος 5 εκ. και τοποθετούμε σε λαδωμένο ταψί. Ψήνομε σε μέτριο φούρνο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου