Τρίτη 20 Μαρτίου 2012

ΣΚΟΡΔΑΛΙΑ

ΥΛΙΚΑ
2 πατάτες μέτριες βρασμένες
4 σσκελίδες σκόρδο
3 φέτες ψωμί του τόστ
1/2 κουταλάκι αλάτι
1 φλυτζάνι λάδι
ξύδι κατά βούληση

ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Στη γυάλα του μπλέντερ προσθέτουμε όλα τα υλικά (το ψωμί χωρίς να το βρέξουμε) και χτυπάμε.Αν είναι πολύ πηχτή, προσθέτουμε λίγο λάδι. Αν κόψει η σκορδαλιά, ρίχνουμε το ασπράδι ενός αυγού και χτυπάμε. Η σκορδαλιά σώθηκε και το αυγό ούτε που διακρίνεται. Επίσης είναι πολύ νόστιμη αν προσθέσουμε ψιλοκομμένα καρύδια ...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου