Σάββατο 10 Δεκεμβρίου 2011

ΤΥΡΟΜΠΑΛΑΚΙΑ ΜΕ ΑΝΘΟΤΥΡΟ ΚΑΙ ΡΟΚΦΟΡ

Χρειαζόμαστε:
250 γρ. ανθότυρο
70 γρ. ροκφόρ
2-3 κουταλιές άνηθο ψιλοκομμένο
λίγο φρεσκοτριμμένο πιπέρι
Πως τα φτιάχνουμε:
Λιώνουμε με πιρούνι τα 2 τυριά και τα ανακατεύουμε με τον άνηθο και λίγο φρεσκοτριμμένο πιπεράκι.
Πλάθουμε μικρά τυρομπαλάκια.
Τα διατηρούμε στο ψυγείο μέχρι να έρθει η ώρα να σερβίρουμε την σαλάτα, οπότε και διακοσμούμε την σαλάτα μας με αυτά.
Αν δεν σας αρέσει το ροκφόρ, αντικαταστήστε το με ανάλογη ποσότητα μαλακής φέτας.
Μπορείτε να τα ετοιμάσετε από την προηγούμενη μέρα και να τα διατηρήσετε στο ψυγείο, στην ψύξη.
Καλή επιτυχία, καλή εβδομάδα, καλές γιορτές να έχουμε!

You might also like:
Σαλάτα σπανάκι
sintageskardias.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου