Σάββατο 17 Δεκεμβρίου 2011
ΓΑΛΟΠΟΥΛΑ ΓΕΜΙΣΤΗ ΜΕ ΚΑΣΤΑΝΑ
Υλικά:
700 γρ. κιμάς
50 γρ. βούτυρο
1 κρεμμύδι
400 γρ. ρύζι
500 γρ. κάστανα βρασμένα και ξεφλουδισμένα
1 ποτήρι λευκό κρασί
50 γρ. σταφίδες
50 γρ. κουκουνάρι
200 ζωμός κότας
Αλάτι – πιπέρι
Θυμάρι φρέσκο
Εκτέλεση συνταγής - μαγείρεμα:
Σοτάρουμε στο βούτυρο το κρεμμύδι ψιλοκομμένο, τον κιμά, και το σβήνουμε με το κρασί. Προσθέτουμε το ρύζι, τα κάστανα,τις σταφίδες, το κουκουνάρι και τα μπαχαρικά. Ρίχνουμε και το ζωμό και το αφήνουμε λίγο να πιει τα υγρά. Γεμίζουμε και ράβουμε τη γαλοπούλα. Την ψήνουμε τόσες ώρες όσα κιλά είναι.
Εγγραφή σε:
Σχόλια ανάρτησης (Atom)
its very nice i really like it ,i will try that recipe .i like turkey so much.it have sweet and tender meat .i have seen a recipe like that on this link .maybe you can also like it
ΑπάντησηΔιαγραφήhere is it. i hope u will also like it
http://www.flowmagazine.gr/article/view/Stuffed_Turkey_with_chestnuts_prunes_apricots/category/quality_of_life