Πέμπτη 8 Δεκεμβρίου 2011

ΤΡΑΓΑΝΑ ΜΠΙΣΚΟΤΑ ΣΦΟΛΙΑΤΑΣ

Υλικά
1 φύλλο φρέσκιας σφολιάτας
λίγο λιωμένο βούτυρο για το άλειμμα
σουσάμι
μαυροκούκι
παπαρουνόσπορο
χοντροσπασμένα πιπέρια διάφορα
χοντρό αλάτι

Eκτέλεση:

Μ’ ένα μικρό κουπ πατ κόβουμε δισκάκια ζύμης και τ’ αραδιάζουμε σε βουτυρωμένη λαμαρίνα. Όταν τα κόψουμε όλα, τα βουτυρώνουμε και τα τρυπάμε ελαφρά με πιρούνι ή τη μύτη μαχαιριού. Πασπαλίζουμε λίγα με σουσάμι, λίγα με μαυροκούκι, λίγα με χοντροσπασμένα πιπέρια και αφήνουμε λίγα σκέτα. Τα ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180οC σε αντιστάσεις, στην τελευταία σχάρα, για 15΄ μέχρι να ροδίσουν. Τ’ αραδιάζουμε σε δίσκο και αυτά που είναι σκέτα μπορούμε να τα γαρνίρουμε με τυρί κρέμα και σολομό ή με πιπεροσαλάτα ή με οτιδήποτε μας αρέσει.


Πηγή: argiro.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου