Υλικά: κρομμύδια, ντοματάκια, μελιτζάνες, πατάτες, αλάτι, ρίγανη, λάδι, ρέγγα.
Εκτέλεση: βάζομε στη χόβολη (μέσα στη φωτιά), κρομμύδια, ντοματάκια, μελιτζάνες και πατάτες. Όταν ψηθούν πολύ, τα καθαρίζουμε και προσθέτομε λάδι, αλάτι, και ρίγανη.
Ψήνομε τη ρέγγα στα κάρβουνα, την καθαρίζομε, την κόβομε κομμάτια και τη βάζομε στη σαλάτα.
ΧΙΩΤΙΚΕΣ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΕΣ ΣΥΝΤΑΓΕΣ
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου