Παρασκευή, 23 Δεκεμβρίου 2011

ΣΥΝΤΑΓΗ ΓΙΑ ΓΕΜΙΣΗ ΓΑΛΟΠΟΥΛΑΣ




700 γρ κιμά
50 γρ βούτυρο
1 κρεμμύδι ξερό
400 γρ ρύζι
500 γρ κάστανα βρασμένα και ξεφλουδισμένα
1 ποτηρι λευκό κρασί
50 γρ σταφίδες
50 γρ κουκουνάρι σωταρισμένο ελαφρά
200 μλ ζωμό κότας
αλάτι, πιπέρι, θυμάρι φρέσκο οδηγίες
Σωτάρουμε στο βούτυρο το κρεμμύδι ψιλοκομμένο, τον κιμά και σβήνουμε με το κρασί. Προσθέτουμε το ρύζι, τα κάστανα, τις σταφίδες και το κουκουνάρι, τα μπαχαρικά και γεμίζουμε.

Σημείωση: Αυτή η συνταγή είναι για περίπου 4 κιλά γαλοπούλα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου