Παρασκευή, 9 Δεκεμβρίου 2011

ΧΑΒΙΑΡΙ ΠΙΠΕΡΙΑΣ

Υλικά
2 κιλά κόκκινες πιπεριές
1/2 κιλό σάλτσα ντομάτας
2 κ.σ. ζάχαρη
2 κ.σ. αλάτι
3 κ.σ. ξίδι


Εκτέλεση:

Βγάζουμε τα κοτσάνια και τα σπόρια από τις πιπεριές. Τις ψήνουμε στα κάρβουνα και αμέσως μετά τις βάζουμε μέσα σε νάιλον σακούλα για να μαλακώσουν, ώστε να καθαριστούν καλύτερα. Αφού κρυώσουν οι πιπεριές, τις καθαρίζουμε έχοντας πρώτα βρέξει τα χέρια μας με χλιαρό νερό. Μετά τις χτυπάμε στο μπλέντερ ώσπου να γίνουν πολτός. Στη συνέχεια βάζουμε σε μία κατσαρόλα τον πολτό της πιπεριάς, τη σάλτσα ντομάτας, ζάχαρη, αλάτι, ξίδι και βράζουμε μέχρι να φύγει το περιττό νερό και να γίνει ένας ωραίος πολτός. Το χαβιάρι πιπεριάς είναι έτοιμο!
newpost.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου