Σάββατο 4 Αυγούστου 2012

ΜΠΑΚΑΛΙΑΡΟΣ ΣΚΟΡΔΑΛΙΑ

 Περιεχόμενα


  • 2 κουταλάκια μπέϊκιν πάουντερ
  • 1 φλυτζάνι αλεύρι
  • 2 κομμάτια μπακαλιάρος παστός
  • λίγη μπύρα
  • λάδι για τηγάνισμα
  • σκορδαλιά


 Οδηγίες / Εκτέλεση

-Βάζετε απο βραδύς τον μπακαλιάρο σε νερό να ξαλμυρίσει φροντίζοντας όσο μπορείτε να αλλάζετε το νερό

-Την άλλη μέρα του βγάζετε την πέτσα και τον κόβετε σε μερίδες

-Σε ένα μπωλ ανακατεύετε το αλεύρι με το μπέϊκιν πάουντερ και τη μπύρα να κάνετε ένα πηχτό χυλό

-Στραγγίζετε τον μπακαλιάρο από τα νερά

-Βουτάτε το κάθε κομμάτι στο χυλό να καλυφθεί απ'όλες τις πλευρές

-Βάζετε το λάδι να κάψει

-Τηγανίζετε τον μπακαλιάρο και από τις δύο πλευρές

-Σερβίρετε με σκορδαλιά
sintages.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου