Πέμπτη 9 Αυγούστου 2012

ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ ΜΕ ΓΙΟΥΦΚΑ



Υλικά

- 2 μπουτάκια κοτόπουλο
- ½ σακούλι γιουφκά
- 2 κουτ. σούπας μαργαρίνη
- αλατάκι
- λαδάκι
- νερό για το βρασμό

Διαδικασία

Αρχικά βράζουμε το κοτοπουλάκι για 20 λεπτά περίπου.

Έπειτα σε ένα ταψάκι βάζουμε το ζωμό από το κοτόπουλο και αλατάκι, πιπεράκι, πολύ λίγο λαδάκι, την μαργαρίνη, και το γιουφκά. Τέλος βάζουμε και το κοτόπουλο με λίγο αλατάκι και λίγο πιπεράκι. Ψήνουμε στο φούρνο στους 180 βαθμούς Κελσίου για μισή ωρίτσα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου