Τετάρτη, 10 Αυγούστου 2011

ΠΙΤΑ ΚΑΙΣΑΡΕΙΑΣ (ΠΑΣΤΟΥΡΜΑΔΟΠΙΤΑ)




1παραδοσιακό φύλλο

4 κουταλιές της σούπας φρέσκο βούτυρο για φύλλα

20 φέτες παστουρμά

1/2 κιλό μαλακό κασέρι

2 μέτριες σφιχτές ντομάτες

ελάχιστο κύμινο

λίγο σουσάμι(προαιρετικά)

Εκτέλεση:
Κόβετε το κασέρι σε ίσες λεπτές φέτες και σε ροδέλες τις ξεφλουδισμένες ντομάτες.

Βουτυρώνετε ένα μεσαίο ταψάκι και στρώνετε 4 φύλλα βουτυρωμένα. Βάζετε μια στρώση κασέρι και μετά βάζετε τον παστουρμά και τις ντομάτες. Πασπαλίζετε με κύμινο, βάζετε το υπόλοιπο κασέρι και τελειώνετε προσθέτοντας άλλα 3 φύλλα, που προηγουμένως έχετε βουτυρώσει καλά.

Ψήνετε σε μέτρια προθερμασμένο φούρνο

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου