Παρασκευή, 19 Αυγούστου 2011

ΝΤΙΠ ΠΙΠΕΡΟΝΤΟΜΑΤΑΣ




2σκελίδες σκόρδο
¾ του φλιτζανιού πελτές ντομάτας
1 βάζο πιπεριές Φλωρίνης στραγγισμένες
2/3 του φλιτζανιού καρύδια
½ φλιτζάνι ελαιόλαδο
½ κουταλάκι κόλιανδρο
½ κουταλάκι πιπέρι καγιέν
½ φλιτζανιού ψιλοκομμένο

Σ' ένα γουδί λιώνουμε το σκόρδο με μια πρέζα αλάτι. βάζουμε το σκόρδο με τα υπόλοιπα υλικά στο μπλέντερ και χτυπάμε μέχρι να πάρουμε μια δεμένη αλοιφή.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου