Τετάρτη 23 Νοεμβρίου 2011

ΜΟΥΣ ΜΕ ΤΥΡΙ ΣΟΚΟΛΑΤΑΣ

φάκελο Super Mousse με γεύση βανίλια Γιώτης
200 ml γάλα
½ φάκελο Ζελατίνη Γιώτης
150 γραμ. τυρί Φιλαδέλφεια
1 κουτ. γλυκού Kahlua
1 κουτ. γλυκού ρούμι
Σιρόπι Σοκολάτα Γιώτης



ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Παρασκευάζετε το Super Mousse με γεύση βανίλια σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας και προσθέτετε το τυρί Φιλαδέλφεια.
Χτυπάτε για 1 λεπτό ακόμα. Ζεσταίνετε 2 κουτ.σούπας νερό και λιώνετε τη ζελατίνη.
Προσθέτετε τη λιωμένη ζελατίνη και τα ποτά στο mousse και ανακατεύετε καλά.
Σε μπολ ή ποτήρια σερβιρίσματος, βάζετε μια στρώση από το mousse και μια στρώση σιρόπι σοκολάτας.
Επαναλαμβάνετε ακόμη μια φορά και γαρνίρετε με σιρόπι σοκολάτας.
Αφήνετε τη mousse για 1 ώρα στο ψυγείο να παγώσει και σερβίρετε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου