Τετάρτη, 23 Νοεμβρίου 2011

ΣΟΥΦΛΕ ΜΑΚΑΡΟΝΙΩΝ

Υλικά:
1 σακουλάκι ζυμαρικά πένες,
5-6 φέτες ζαμπόν,
250 γραμ. τριμμένο γκούντα,
250 γραμ. ένταμ,
γλυκό κεφαλοτύρι,
1 κρέμα γάλακτος.


Εκτέλεση:
Βράζουμε τα μακαρόνια σε αλατισμένο νερό και τα στραγγίζουμε. Ψιλοκόβουμε το ζαμπόν, ανακατεύουμε με τα τυριά και κρατάμε λίγο τριμμένο τυρί για από πάνω. Το υπόλοιπο το ανακατεύουμε με τα μακαρόνια, μετά στρώνουμε τα μακαρόνια στο πυρέξ, από πάνω το τριμμένο τυρί και την κρέμα γάλακτος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου