Κυριακή, 20 Νοεμβρίου 2011

Ταλιολίνι με καβουρμά

Υλικά
•500 γραμμ. ταλιολίνι
•1/4 φλιτζ. ελαιόλαδο
•2 σκελίδες σκόρδο σπασμένες
•250 γραμμ. καβουρμά ψιλοκομμένο
•500 γραμμ. ντομάτες τριμμένες
•2 κ.σ. μαϊντανό ψιλοκομμένο
•Αλάτι
•Πιπέρι
•Ξερή μυζήθρα για το σερβίρισμα


Εκτέλεση:


1. Ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο σε μέτρια φωτιά. Προσθέτουμε τον καβουρμά και το σκόρδο και σοτάρουμε για 2΄-3΄. Ρίχνουμε τις ντομάτες και σιγοβράζουμε για 10΄. Αλατοπιπερώνουμε και προσθέτουμε το μαϊντανό.
2. Βράζουμε τα ζυμαρικά σε αλατισμένο νερό. Όπως στάζουν, τα ρίχνουμε στη σάλτσα και τα βράζουμε για 1΄-2΄ σε δυνατή φωτιά.
3. Αν είναι στεγνά, προσθέτουμε λίγο νερό από αυτό που έβρασαν τα ζυμαρικά και ανακατεύουμε. Ρίχνουμε τη μυζήθρα, ανακατεύουμε και σερβίρουμε αμέσως.


Πηγή: argiro.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου