Σάββατο, 15 Σεπτεμβρίου 2012

ΓΑΡΙΔΟΠΙΤΑΚΙΑ








.
Υλικά συνταγης

1πακέτο φύλλο κρούστας

400γραμμάρια γαριδες αποφλοιωμενες

2πακέτα τυρί κρέμα

1⁄2κρεμμύδι

1⁄2πιπεριά

1καροτο

1ματσάκι ανιθο

6φέτες τυρι τοστ ενταμ

2κουταλιές ελαιολαδο

αλατι, πιπερι, παπρικα

Eκτέλεση

βραζουμε τις γαριδες για 2-3 λεπτα, να μαλακωσουν. σε ενα μπολ βαζουμε το τυρι κρεμα, το τυρι τοστ κομμενο κυβους, τις γαριδες στραγγισμενες, 2-3 κουταλιες ελειολαδο. τριβουμε το κρεμμυδι, την πιπερια, τον ανιθο, το καροτο στο μουλτι και τα βαζουμε και αυτά στο μπολ. προσθετουμε λιγο αλατι, πιπερι και λιγη παπρικα. ανακατευουμε το μίγμα .κοβουμε το φυλλο κρουστας σε 2-3 κομματια κατα μηκος βαζουμε σε καθε κομματι κια κουταλια απο το μιγμα και τυλιγουμε ρολλακια. ψηνουμε σε καυτο λαδι μεχρι να ροδισουν 2-3 λεπτα.
Η συνταγη για γαριδοπιτακια σπεσιαλ σερβίρει 40 τεμαχια 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου