Παρασκευή 21 Σεπτεμβρίου 2012

ΜΟΥΣΤΟΚΟΥΛΟΥΡΑ

 Περιεχόμενα


  • 1/2 κουταλάκι γαρύφαλλα κοπανισμένα
  • 1 κουταλάκι κανέλλα
  • 1 1/2 κουταλάκι αμμωνία
  • 3/4 φλυτζάνι πετιμέζι
  • 1/2 φλυτζάνι νερό χλιαρό
  • 1/2 φλυτζάνι λάδι
  • 4 φλυτζάνια αλεύρι
  • 2 φλυτζάνια ζάχαρη


 Οδηγίες / Εκτέλεση

-Προθερμαίνετε τον φούρνο στους 200 C

-Κοσκινίζετε το αλεύρι

-Βάζετε σε ένα μπωλ το αλεύρι

-Ζεστένετε το λάδι να καπνίσει και το ρίχνετε στο αλεύρι

-Περιμένετε να κρυώσει λίγο και τρίβετε με τα χέρια να μην σβολιάσει

-Βάζετε σε ένα μπωλ το ζεστό νερό, ρίχνετε το πετιμέζι, την ζάχαρη και την αμμωνία και ανακατεύετε

-Προσθέτετε το μίγμα στο αλεύρι, την κανέλλα, τα γαρύφαλλα

-Ζυμώνετε πολύ καλά και πλάθετε τα κουλούρια

-Ψήνετε για 20 λεπτά 

sintages.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου