Δευτέρα, 24 Σεπτεμβρίου 2012

ΜΠΡΙΑΜ ΣΤΗΝ ΚΑΤΣΑΡΟΛΑ



Χρόνος Παρασκευής: 1 ώρα περίπου

Υλικά:
2 μελιτζάνες τσακώνικες
2 κολοκυθάκια μέτρια
3 πατάτες μέτριες
1-2 πιπεριές
2 κρεμμύδια ξερά μεσαία (κομμένα σε φέτες )
5-6 σκελίδες σκόρδο
1 ποτ. κρασιού λάδι
½ ματσάκι μαϊντανός
3 ντομάτες μέτριες τριμμένες
Αλάτι
Πιπέρι

Διαδικασία Παρασκευής

Πλένουνε καλά τα λαχανικά μας και τα κόβουμε σε κομμάτια. Σε μια κατσαρόλα βάζουμε το λάδι να ζεσταθεί και ρίχνουμε τα κρεμμύδια, το σκόρδο και τα υπόλοιπα λαχανικά. Τα αφήνουμε να τσιγαριστούν και να μαραθούν. Τέλος, προσθέτουμε την ντομάτα, αλάτι, πιπέρι και νερό, χαμηλώνουμε την φωτιά όπου και τα αφήνουμε να βράσουν και να μείνουν με το λάδι και λίγο από το ζουμί τους.

Είναι έτοιμο…

Καλή σας όρεξη!

Ειρήνη Τ.

Μυστικά της κουζίνας- συμβουλές:
  • Δεν τα ανακατεύουμε για να μην τα λιώσουμε, αλλά κουνάμε την κατσαρόλα.
macooking.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου