Πατέτνικ
Υλικά
250γρ. φύλλο κρούστας
1 κιλό πατάτες
5 αυγά
2 φρέσκα κρεμμυδάκια
1 φλιτζάνι τσαγιού λάδι
1 κουταλιά μαύρο πιπέρι
Ρίγανη
1 φλιτζάνι τσαγιού ρύζι
2 κουταλιές αλάτι
Εκτέλεση
Καθαρίζουμε πατάτες και κρεμμυδάκια. Τα βράζουμε τα στραγγίζουμε, περνάμε τις πατάτες από τον τρίφτη, και τα ρίχνουμε σ΄ ένα μεγάλο μπολ μαζί με το ρύζι, τη ρίγανη, και το μαύρο πιπέρι, το αλάτι το λάδι, τα αυγά και τα ανακατεύουμε. Προθερμαίνουμε τον φούρνο και αλείφουμε το ταψί με το λάδι
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου