Τι χρειαζόμαστε:
250 γρ. ανθοτυρο
1 πακετο τυρί κρεμα
1 φλ. αχνη ζαχαρη
1/2 ποτηρακι μαστιχα λικερ
1 κ.γ. χυμο λεμονιου
2-3 φυλλαρακια δυοσμο ή μεντα ψιλοκομμενα
Για το παναρισμα
χοντροκοπανισμενους ξηρους καρπους της αρεσκειας μας
(αιγινης, καρυδι, αμυγδαλο)
Πως το κάνουμε:
1.Αναμυγνειω ολα τα στεγνα υλικά προσθετοντας σιγα-σιγά το λικερ και το λεμονι
2.Τα πλαθω σε μπαλιτσες και τα ρολάρω στους ξηρους καρπους
3.Μπαινουν στο ψυγειο σε χαρτινες θηκες ή σε πιατέλα
sintagespareas.gr
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου