Υλικά
2 φλ. τσαγιού κεφαλοτύρι
2 φλ. τσαγιού μυζήθρα ξερή
1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο
2 αυγά
2 κ.σ. άνηθος ή φρέσκος δυόσμος ή μάραθος
αλάτι
φρεσκοτριμμένο πιπέρι
λίγη μυζήθρα για γαρνίρισμα
1 δόση απλό φύλλο
Eκτέλεση:
Σε ένα μπολ ανακατεύουμε όλα τα υλικά της γέμισης και αλατοπιπερώνουμε κατά βούληση. Αφού ζυμώσουμε και ξεκουράσουμε τη ζύμη, ανοίγουμε κομμάτια ζύμης σε λεπτό φύλλο. Κόβουμε με μαχαίρι ή ροδάκι τετράγωνα κομμάτια 20 x 20 εκ. Στο κέντρο βάζουμε μια κουταλιά γέμιση και διπλώνουμε τις τέσσερις γωνίες προς το κέντρο να ενωθούν η μία πάνω στην άλλη. Όταν τελειώσουμε, τηγανίζουμε σε καυτό ελαιόλαδο για 3΄ από κάθε πλευρά. Πασπαλίζουμε τις ζεστές πίτες με λίγη μυζήθρα και σερβίρουμε.
Πηγή: argiro.gr
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου