Σάββατο 8 Οκτωβρίου 2011

ΤΣΙΓΑΡ ΜΠΟΥΡΕΚ




ΥΛΙΚΑ
1 πακέτο λεπτά φύλλα κρούστας
5 αυγά
300 γρμ φέτα
1 φλιτζάνι γάλα εβαπορέ
1 ½ φλιτζάνι σπορέλαιο
αλάτι
μαύρο πιπέρι

ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Παίρνετε τα φύλλα κρούστας, τα απλώνετε, τα κόβετε στα 4 και κάθε ¼ σε 2 κομμάτια.
Αναμειγνύετε με ένα πιρούνι τα αυγά και τη φέτα, ρίχνετε και το πιπέρι και λίγο αλάτι. Αλείφετε κάθε κομμάτι φύλλου με γάλα και βάζετε μια κουταλιά τις σούπας γέμιση στην άκρη του. Τυλίγετε διαγώνια ενώνοντας τις άκρες ενδιάμεσα, τη γωνία που περισσεύει την αλείφετε πάλι με γάλα και τα κολλάτε .
Τηγανίζετε σε δυνατή φωτιά στο σπορέλαιο μέχρι να ροδίσουν. Τα αφήνετε για λίγο σε απορροφητικό χαρτί και κατόπιν τα σερβίρετε

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου