Υλικά:
-600 γραμμ. ψάρι σε φέτα
-λάδι
-ντομάτες-κρεμμύδια-μαϊντανό
-αλάτι-πιπέρι
-κολοκυθάκια
-σκόρδο
-κρασί-νερό
-πατάτες
Εκτέλεση:
Βάζουμε το ψάρι-φέτα μέσα στο ταψί. Πάνω από το ψάρι κόβουμε κρεμμύδι, ντομάτα, σκόρδο και μαϊντανό, έως ότου το ψάρι καλυφθεί. Ρίχνουμε λάδι, κρασί και νερό, αλάτι, πιπέρι, κολοκυθάκια και τις πατάτες και το βάζουμε στο φούρνο στους 180 βαθμούς για 2 ώρες περίπου.
πολιτικη κουζίνα της Λωξάντρας
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου