Τρίτη, 23 Απριλίου 2013

ΣΠΑΓΓΕΤΙ ΦΟΥΡΝΟΥ ΜΕ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ , ΛΑΧΑΝΙΚΑ ΚΑΙ ΣΑΛΤΣΑ ΝΤΟΜΑΤΑΣ ΑΡΩΜΑΤΙΣΜΕΝΗ ΜΕ ΘΥΜΑΡΙ




i-syntagi-tis-imeras 
  

Υλικά   

300 γρ. κέτσαπ
1 κιλό μακαρόνια έτοιμα βρασμένα 
400 γρ. κοτόπουλο 
1 πιπεριά πράσινη ψιλοκομμένη 
1 κρεμμύδι ξερό ψιλοκομμένο 
400 γρ. γκούντα 
100 γρ. κρέμα γάλακτος 
Θυμάρι 
Βασιλικό 
Ανάλογο αλάτι, πιπέρι  

Εκτέλεση  

1. Σωτάρουμε το κοτόπουλο.

2. Σε μία λεκάνη ρίξτε τα έτοιμα βρασμένα ζυμαρικά, το ½ τριμμένο τυρί, το κοτόπουλο, το ψιλοκομμένο κρεμμύδι και την πιπεριά και την κρέμα γάλακτος καθώς και το αλατοπίπερο.

3. Τέλος, ρίξτε την κέτσαπ, λίγο θυμάρι και βασιλικό και ανακατέψτε τα καλά.

4. Ρίξτε τα ζυμαρικά σε ένα ταψί ή χωρίστε τα σε 4 πυρίμαχα σκεύη.

5. Προσθέστε από πάνω το τριμμένο τυρί και ψήστε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180ο για 10΄.  

Μερίδες: 4  

Πηγή: lovecooking.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου