Δευτέρα, 24 Οκτωβρίου 2011

ΜΕΡΜΕΡΟΥΤΑ (Πομάκικη συνταγή)

Υλικά
5 αυγά
½ κιλό αλεύρι
αλάτι
νερό όσο πάρει (περίπου 2,5 φλιτζάνια)

Εκτέλεση

Σε μπολ ανακατεύουμε όλα τα υλικά μέχρι να γίνουν χυλός. Σε τηγάνι καίμε λίγο λάδι, ρίχνουμε μια κουτάλα της σούπας από τον χυλό και τηγανίζουμε και από τις δύο πλευρές. Συνοδεύουν πολύ ωραία σουτζουκάκια, τυριά - ζαμπόν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου